Gå tilbake til nettstedet

Hjelper folk i form

Tekst og foto: Kari Isingrud

Folk trener av ulike grunner, noen vil få ned blodtrykket, eller gå ned noen kilo, andre vil bare komme i bedre form og få mer energi. Hos RB Fysio på Gran kan alle, uansett målsetting, få hjelp på veien til bedre form og bedre helse.  

broken image

 Svein Håvard Steinli og Ronnie Brenden hos RB Fysio har gode treningsfasiliteter, med treningsstudio, sal for gruppetrening og tilbud om personlig trening.  

- Folk har fått større forståelse for at man må trene, sier Svein Håvard Steinli, massør og personlig trener (PT) hos RB Fysio i Storgata på Gran.  

RB Fysio er både treningssenter og fysikalsk institutt. De tilbyr medlemskap som gir tilgang til et godt utstyrt treningsstudio, treningsveiledning og ulike typer gruppetrening. Hvis du vil ha ekstra drahjelp og et skreddersydd treningsopplegg tilbys personlig trener.  

- Vi har treningstilbud som passer for alle uansett alder og målsetting, og vi tilpasser gjerne til folk med «vondter» eller funksjonsnedsettelser, forklarer Svein Håvard.  

Fysioterapeut og PT Ronnie Brenden legger til at begge har bakgrunn fra boksing, og tilbyr veteranboksing og crossboxing. De integrerer elementer fra boksing i øvrige treningsopplegg også, fordi det er fint for å styrke hjertet, øke reaksjonsevnen, og mer generelt for styrke, balanse og motorikk.

- Vi legger stor vekt på å skape et sosialt miljø som girmotivasjon for trening, opplyser Ronnie til slutt. Han lokker med vervekampanjesom varer ut februar.