Gå tilbake til nettstedet

Hjelper kundene opp i skyen

Tekst: Kari Isingrud Foto: Visma Software AS

Lønnsekspertene i Visma Software sitter på avdelingskontoret på Gran. Nå jobber de hardt for å hjelpe alle bedriftskundene over på moderne, heldigitaliserte skyløsninger. For kundene betyr det effektivisering og god oversikt. 

broken image

Visma er et norsk foretak, og et av Europas største softwareselskaper. Vegard Øfstaas og de ansatte på kontoret på Gran har hovedansvar for support av det nye lønnssystemet Visma.net Payroll   

 

- Vi satser stort på rent skybaserte løsninger, sier Vegard Øfstaas, som er ansvarlig for digitaliseringsprosjekter i Visma Software. Det nyutviklede lønnssystemet heter Visma.net Payroll. 

Vegard forteller at kontoret på Gran har noenogtjue ansatte. Kundene er bedrifter med 20-30 ansatte og oppover. Han påpeker at systemene er skalerbare, slik at kunden gjerne kan vokse med løsningene. 

Det nye systemet automatiserer lønnsprosessen og sparer lønnsansvarlig for mye tid. I tillegg får de ansatte full oversikt over egne lønnsforhold. Alt løses via nett.  

- Vi hjelper kundene slik at de bruker minst mulig tid på lønn og regnskap. Da kan de konsentrere seg om sin kjernevirksomhet, sier Vegard.