Gå tilbake til nettstedet

HUSK MOR MED EN GOD KAKE!

Tekst/foto: Anne Lise Skjaker

Det nærmer seg den dagen i året da mor i huset skal gjøres litt ekstra stas på, og hva er vel bedre enn å overraske med nytraktet kaffe og en skikkelig deilig morsdagskake på morgenkvisten?

broken image

Marit Haugsbakken i Hadelandsbakeriet er også mor og vet at slikt blir satt pris på, og utsalget i Storgata har marsipankaker i to størrelser myntet på slike anledninger.

- Bestiller du på forhånd, kan du også få andre formater. Ønsker du å ha med en personlig hilsen, ja, kanskje til og med et bilde oppå kaka, er det fullt mulig hvis du sier i fra noen dager før kaka skal hentes, sier Marit, og viser fram en fristelse med marsipanlokk og deilig fyll av syltetøy og krem, merket “Til Mor”.

Dette året faller morsdagen sammen med Fastelavnssøndag, derfor er det også hveteboller fylt med krem i den innbydende disken. Så hvis mor heller sverger til fastelavnsboller, er det bare å slå til!

 

- Hadelandsbakeriet har også sunt bakverk for alle hverdagene, og Vassendbrød, Jarenbrød og Dagens brød er bestselgere som kundene setter pris på, informerer Marit, som har travle dager i utsalget i Storgata

Bildetekst: - Skal det være en marsinpankake til mor eller kanskje ferdig fylte fastelavns-boller? Marit Haugsbakken i Hadelandsbakeriets utsalg i Storgata kan friste med begge deler!