Gå tilbake til nettstedet

VENDELA OG PETTER LEDER BRUDEMESSA

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Fotograf BT Stokke

En kjempefornøyd senterleder, Bjørg Lomsdalen Næss, kan fortelle at kjendisparet Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er konferansierer når Granstunet innbyr til årets event, Brudemesse, som går av stabelen torsdag 15. februar kl. 17.30. Med så høy kjendis-faktor er det duket for stor publikumstilstrømning denne kvelden!

broken image

Pilgaard forteller at han kjenner mange hyggelige mennesker fra Hadeland og at han har vært her endel både på vin-terstid og i sommerhalvåret. Paret var også her på en bursdagsfest i romjula og storkoste seg. Begge ser derfor fram til å komme på brudemesse og pre-sentere siste bryllupsmote for mange gifteklare fra Hadeland!

Granstunet har sikret seg gode sam-arbeidspartnere til messa, bl.a. “Sans for bryllup”, som vil vise brudekjoler. Vår egen proffe fotograf, Bjørn Tore Stokke, sørger for bildetakingen. Ho-teller og egne krefter innad på senteret spiller også en sentral rolle.

- Forretningene vil vise antrekk til både bryllup, konfirmasjon og andre store anledninger, og det blir festpyntede bord med blomsteroppsatser, samt man-ge gode tips og råd for store festdager! sier en entusiastisk senterleder.


- Apotek 1 byr på velvære med Nuxe kl. 15 - 17, og det blir håndmassasje, presentasjon av dufter fra Ilona samt overraskelser hos Cosmetique-parfyme-riet.
Etter visningen blir det gunstige tilbud i utvalgte forretninger, og senteret vil være åpent til kl. 20.00.

- Vi håper at mange vil finne veien til vårt senter denne ettermiddagen og
ønsker alle hjertelig velkommen! sier de engasjerte medlemmene i markeds- og aktivitetsgruppa: Wenche (Notabe-ne), Mari (Lindex), Anne Grethe (Cos-metique), Jenny og Lisbeth Mikkelsen (Cubus), Tina (Blomsterhandleren) og senterleder Bjørg.