Gå tilbake til nettstedet

Inviterer til potetfri quiz under Potetfestivalen

Ettersom det ikke blir noe telt på torget i år synes vi det er fint å kunne bidra til at det skjer noe på kveldstid under Potetfestivalen også, sier Heidi Højfeldt hos Kaffehjørnet i en pressemelding. Quizen avvikles fredag kveld, og arrangøren håper tilbudet blir godt mottatt.

broken image

- Det er ikke noe fast quiztilbud i Gran for tiden, men dersom dette blir populært så utelukker vi ikke at det kan bli flere slike kvelder, sier Højfeldt.

Håvard Krågsrud er hyret inn som quizmaster for anledningen. Han jobber til daglig som journalist i avisen Hadeland, men har også hatt flere quiz-oppdrag de siste årene.

- Jeg er ingen streng quiz-guru som prøver å lage de vanskeligste spørsmålene jeg klarer. Det viktigste er at folk har en hyggelig kveld, og at alle føler at de har vært litt flinke når de går hjem, sier Krågsrud. Av praktiske årsaker bør lag som skal delta melde seg på til Kaffehjørnet eller Højfeldt i forkant. Men det er også mulig å komme i døra. Det er maks seks personer pr. lag, og på grunn av ølservering har arrangementet 18 års aldersgrense.

- Dette kan også være en fin anledning for arbeidsplasser å tromme sammen et lag. Her kan du kombinere fredagspilsen med å bryne deg på varierte spørsmål, sier Højfeldt og forsikrer at Kaffehjørnet også har ambisjoner om å stille med eget lag.

Quizmasteren mener terskelen for å melde seg på skal være lav.

- Det morsomme med quiz er at ingen kan alt, men alle kan noe. Jeg kan garantere spørsmål for enhver smak. Heidi har også fortalt meg at de kan friste med fine premier, og en egen uttrekkspremie blant alle lagene som deltar. Så her kan du faktisk komme på sisteplass i quizen, og likevel stikke av med den kuleste premien, sier quizmaster Krågsrud.