Gå tilbake til nettstedet

Isfiskekonkurranse på Jarenvatnet

Tekst: Kari Isingrud Foto: Stonefly

Lørdag 20. februar inviterer Stonefly til den årlige isfiskekonkurransen på Jarenvatnet. Arrangøren lover mye fisk i vannet og mange fine premier.

broken image

Norgesmester og isfiskeekspert Cato Røenbakken gir gjerne tips og råd

- Isfiske er en aktivitet som passer for alle, sier Vidar Fjellhammer, daglig leder og eier i Stonefly AS på Gran. Han understreker at dette er en fin familieaktivitet som ikke krever forkunnskaper, men lover også at det vil være råd og tips å få om man trenger det. Med på laget har han selveste Cato Røenbakken, tidligere norgesmester i isfiske og nå nyansatt i Stonefly.

Vidar mener at isfiske er en morsom aktivitet som ikke krever mye utstyr.

- Man trenger et isbor og pilkeutstyr. For 1500 kroner har du utstyr til hele familien som kan brukes i mange år. Det er rimelig, mener han, og forteller at det blir muligheter for kjøp av agn og utstyr både i butikken i Storgata, og under selve arrangementet.

- Vi passer på at det blir et trygt og hyggelig arrangement, sier Vidar. Vi overholder selvfølgelig alle smittevernregler og har god dialog med kommuneoverlegen. Det er rikelig med plass slik at man kan holde god avstand til andre.

Noen lurer kanskje på om isfiske kan være litt kjedelig, men det benekter Vidar:

- Det pleier å skje noe når du får fisk, ler han

broken image