Gå tilbake til nettstedet

JOHNET FREMMER SMART ARBEID

Tekst og foto: Kari Isingrud

Johnet sørger for at folk og systemer jobber godt sammen. Med konseptet #SmartArbeid forenkler de folks arbeidshverdag, og gjøre bedrifter effektive og mer lønnsomme.

broken image

Oscar Engeli og Johnet leverer skytjenester, drifts- og nettverkstjenester, konsulenttjenester, samt arbeidsverktøy som PC’er, printere og annen hardware.

- På en moderne arbeidsplass har de ansatte tilgang til digitale verktøy og systemer der de er, på den enheten de har tilgjengelig. Det spiller ingen rolle om det er pc, nettbrett eller mobiltelefon. De må uansett ha tilgang til systemene de trenger for å gjøre jobben sin, sier Oscar Engeli, daglig leder i Johnet AS.

 

Han understreker at moderne løsninger gir nye muligheter for samhandling og kommunikasjon. Dette er Johnet eksperter på.

 

Fokus på kompetanse og framtidas teknologi

- Vi har høy kompetanse og holder oss oppdaterte på siste nytt innen digital teknologi, sier Oscar, og legger til at når Johnet har denne kompetansen trenger ikke kunden ha den. Når vi sørger for at datasystemene er tilgjengelige og fungerer, kan kunden konsentrere seg om sin egen kjernevirksomhet, påpeker han.

 

Oscar forteller om god service og fornøyde kunder, og regnskapene forteller om effektivitet, vekst og god lønnsomhet. I 2019 omsatte bedriften for over 41 millioner kroner, som var en økning på 14 % fra året før. Resultat før skatt var på nesten 4,3 millioner. 17 ansatte og en lærling betjener over 500 bedriftskunder.