Gå tilbake til nettstedet

JØSS ER'U OPPE?

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Dette har Torun Sørli i Hadeland Landhandel hørt mange ganger i løpet av de siste månedene. Mange butikker har hatt stengt, eller hatt reduserte åpningstider.

broken image

Landhandlerinnen har imidlertid holdt butikken åpen hele tiden. Det er jo dette jeg lever av sier hun. Nå er hun opptatt av å se framover og noe Torun brenner for er lokal stuttreist og småskalaprodusert mat. Det har hun mange varianter av i hyllene sine. Dessuten er hun opptatt av at om vi skal fortsette å ha variasjon og mangfold av butikker må vi bruke de små lokale nisjebutikkene. Og akkurat det vil hun takke trofaste og bevisste kunder for å ha gjort også denne våren.

broken image

Firmagaver. Produkter som ost, spekemat, grilloljer med mer passer perfekt som firmagaver. Det er i disse dager flere bedrifter som bestiller en slik hyggelig sommergave til sine ansatte etter en utfordrende tid nå denne våren. Det er bare å ta kontakt sier Torun, så setter vi sammen en gave akkurat for din bedrift.

broken image

Jøtt fint grillforkle.Foto er lånt av Hadeland Landhandel

Egendesign. Landhandlerinnen har også egendesignede produkter og Hadelandskoppens utgave nr 6 er på trappene. En nyhet kommer også nå, den passer perfekt for årstiden. Et grillforkle. Det kommer i svart eller hvit bunnfarge og har påskrifta JØTT HÆNNU. Dette bør jo være det perfekte plagget å træ på seg når en skal tenne opp grillen for å lage seg et fantastisk måltid, helst med stuttreist mat. -Detta er no’ for kara å.- poengterer Torun. For hos Hadeland Landhandel finner du gaver både til karer og kvinnfolk. Jøtt god is har vi og skyter landhandlerinnen inn til sist. Så det er bare å stikke innom