Return to site

Julegaver som varer evig

Tekst og foto: Kari Isingrud

Kari Fagerholt hos Gullsmed Fagerholt i Storgata i Gran gir gjerne gavetips. Diamanter, klassiske smykker, bunadssølv og sølvbestikk er populære julegaver.  

 Kari eier og driver Gullsmed Fagerholt sammen med mannen Per. Nå ønsker hun velkommen til julehandel i butikken i Storgata på Gran. 

- Vi har smykker fra Huldresølv, en norsk håndverksbedrift som produserer på eget verksted, og Heiring et dansk smykkemerke som produseres både i sølv og gull på eget verksted. Ellers har vi et bredt utvalg i diamanter, gull og sølvsmykker i forskjellige prisklasser, sier Kari. 

- Vi har et godt utvalg i sølvbestikk. Det er jo en fin ting å begynne å spare på. Hva er vel mer koselig enn et pent dekket bord med sølv? Både til hverdags og fest. Bruk det gjerne i hverdagen, oppfordrer hun. 

- Bunadssølv er også aktuelt, mener Kari. Vi har et godt utvalg og skaffer bunadssølv til de fleste av landets bunader. For de som synes det er dyrt å kjøpe et helt belte er det fint å begynne med å gi en og en støl. Det er en fin gaveide som passer de fleste. 

Nå er butikken full av edelt metall som skinner og blinker, og Kari er klar for hjelpe folk med å finne den rette julegaven. 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK