Return to site

Kjølig på soverommet

Tekst: Kari Isingrud

Noen liker det kanskje hett på soverommet, men skal du sove godt er frisk og kjølig luft det beste. Varmepumper til kjøling har blitt veldig populært. 

 Nils Harald Martinsen i Varmepumpe & Service har kjentemerker, og tilbyr varmepumper til et hvert behov 

 

- Folk vil sove om natta, fastslår Nils Harald Martinsen, daglig leder i Varmepumpe & Service AS på Roa. Han forteller at salget av små varmepumper for soverom virkelig tok av i fjor. Dette er en relativt ny trend og han forventer at etterspørselen blir stor også i år.  

- Det koster lite å kjøre en varmepumpe om sommeren, sier Nils Harald. Og det er ikke bare kjøleeffekten som hjelper på nattesøvnen. Han understreker at pumper med luftrensing bidrar til et sunt inneklima, og at dette er spesielt viktig på soverommet. Dette er fint for alle, men har aller størst betydning for folk med astma eller allergi, mener han.  

Har stand på Gla’dagene 

- Vi solgte sikkert over femti pumper i juni fjor, forteller Nils Harald og forklarer det gode salget med tette hus og høye sommertemperaturer. 

Varmepumpe & Service tilbyr gratis befaring, og inviterer gjerne til en prat under Gla’dagene. Da er bedriften som vanlig på plass påstand i Gran. 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK