Return to site

KLOSTERKJELLEREN – STEDET FOR STEMNINGSFULLE HØSTKVELDER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

At det er en spesiell intim atmosfære i Klosterkjelleren ved Sanner Hotell er udiskutabelt. Siden 2012 har dette vært et supplement til hotelldriften og et unikt tilbud til mennesker med sans for kulinariske opplevelser og dertil hørende vin. Som gjest får du full pakke: Historisk sus i veggene og ikke minst meget veltillaget og god mat!

broken image

Klosterkjelleren kjører en høstsesong og en vintersesong, og årets høstsesong er nå i gang, forteller de som sørger for at gjestene har det bra. Vertinne Kari Veierød Næss tar seg av bookingen, mens Tina Storløkken og Lisa Ulverud serverer ved bordene. På kjøkkenet er Leif Arne Aas ansvarlig for maten, godt hjulpet av Erkan Yolcu. Disse fem utgjør et team som gjør at gjestene føler seg godt ivaretatt hele veien.

Det er stort sett a la carte som gjelder innenfor de tykke kjellermurene, og nå om høsten kan du få bord fredager og lørdager annenhver helg. Vintersesongen varer fra midten av januar til ut i mars måned, også da annenhver helg. Utenom disse helgene tilbyr Klosterkjelleren private arrangement, for lokalene passer ypperlig til små brylluper, jubileer og andre hyggelig sammenkomster.

-Vi har mange gjengangere her, spesielt fra bygda vår, men siden vi har markedsført oss utenfor Hadeland også, hender det at det dukker opp langveisfarende gjester. Uansett lønner det seg å være tidlig ute med bestillingen om du ønsker deg en smakfull kveld i Klosterkjelleren, for det er ikke uvanlig at det er ventelister for å få plass! kan de tre damene fortelle. På bildet ser vi fra venstre Kari Veierød Næss, Lisa Ulverud og Tina Storløkken.