Gå tilbake til nettstedet

ORTOPEDITEKNIKK AS MED NY MEDARBEIDER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er allerede gått tolv år siden bedriften etablerte seg i Stenberggården på Gran, og det har ikke blitt mindre å gjøre med årene, forteller ortopediingeniør Marit Braastad, som leder avdelingen.

broken image

Marit Braastad (t.h.) og Laila Johansen i Ortopediteknikk på Gran har nok å gjøre med å spesialtilpasse skotøy til sine kunder.

Med stadige henvendelser som gjelder spesialtilpassede sko, kommer behovet for mer hjelp. Laila Johansen er nå på plass hos Ortopediteknikk hver tirsdag og har et godt samarbeid med Marit. Laila har jobbet i diverse skobutikker siden 2003, og hun har god kjennskap til både vanlige sko og etter hvert også spesialsko. Hun er nemlig ansatt hos Magnussen Spesialsko og lånes ut hver tirsdag til bedriften på Gran.

-Det går mest i bestillinger av spesialfottøy og utveksling av info med Marit, sier Laila, som ser mye fotplager på grunn av diabetes, reumatisme og medfødte feilstillinger i undersåttene. Det er mange forskjellige spesialsko å velge i, og det er stort fokus på at skoene skal være stødige og brede nok, sier Laila og Marit.

-En gang pr. måned er legespesialist/ortoped Håkon Sjøbrend hos oss på Gran. Han har rekvisisjonsrett og kan dermed søke på ortopediske hjelpemidler. Vi har åpent mandag, tirsdag og torsdag, og forhåndsbestilling av time er viktig, presiserer Marit Braastad.