Gå tilbake til nettstedet

MOT HØST PÅ LYGNASÆTER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Vi har tatt en prat med vertinnen på Lygnasæter Hotell, Elisabeth Seigerud Øverlier, som kan fortelle om en travel og god sommer, med besøk av enda flere gjester enn i fjor. – Nå ser vi framover mot høst og vinter, og det er mye å glede seg til, sier Elisabeth.

broken image

Da vi var innom Elisabeth på Lygnasæter var det dekket til begravelse i salongene. Det arrangeres i det hele tatt alle typer sammenkomster i de hyggelige lokalene på Hadelands tak!

-I disse dager er det jakttid, og vilt-middager er populære retter på menyen her hos oss. Hvem fristes ikke av velsmakende hemlaga hjortekarbonader med nyrørt tyttebær, plukket rett utenfor husveggen på Lygna? frister vertinnen på Lygnasæter.

Elisabeth nevner at turmulighetene i Lygnatraktene blir bedre og bedre. Nå er plankestiene innover ytterligere utvidet og forbedret, og en tur til Lushaugtårnet kan anbefales. Det er nesten ikke grenser for hvor lenge du kan gå i merkede turløyper i området, og nå er høstfargene på sitt vakreste.

Det går også fort til jul, og tradisjonen tro blir det førjulslunsj på Lygnasæter søndagene 8. og 15. desember. Julestemningen får du med på kjøpet, for da er det julepyntet på serveringsstedet på Hadelandsåsen!

Elisabeth ser også fram mot vinterens skiarrangement, og allerede i januar braker det løs med Norgescuprenn i langrenn for både senior og junior. – Flott at Lygna skisenter fortsetter NM-suksessen, det setter virkelig Hadeland på kartet over steder som er verdt å besøke, avslutter Elisabeth Seigerud Øverlier på Lygnasæter Hotell.