Return to site

KOMPLETTE REGNSKAPSTJENESTER TILPASSET KUNDEN

Tekst: Marit B. Skoglund Foto: Fotograf BT Stokke

Hos Haugen regnskap får kundene utført komplette regnskapstjenester inkludert lønn, fakturering og årsregnskaper. De fører alle typer regnskap, men hovedtyngden er på forretningsregnskap, kan daglig leder Nils Guttorm Haugen fortelle.

Lite, men fleksibelt foretak

-Vi er et lite foretak med 7 regnskapsførere hvorav 4 av oss er autoriserte samt at en også har revisorutdannelse. Vi har også en kontormedarbeider som bistår der det er behov. Vi har stort fokus på den personlige oppfølgingen av våre kunder.

-Vi har elektroniske løsninger på alle plan, men kundene kan også få tjenestene utført på «gamlemåten», dersom de ønsker det, forteller han. Det er kundens ønsker og behov som står i sentrum. Vi har et ønske om å være så fleksible som mulig. Vi kan kontaktes både tidlig og seint, og prøver å være behjelpelige til enhver tid.

Stabil kundemasse

Kundemassen er opparbeidet gjennom mange år og er meget stabil. Haugen regnskap har for det meste kunder lokalisert på Hadeland, i Oslo og på Ringerike.

Har holdt åpent i hele år

-Vi har klart å holde kontoret fysisk åpent i hele vår og sommer, innenfor til enhver tid gjeldende smittevernregler. I den forbindelse må jeg må få skryte av de ansatte som har gjort en kjempeinnsats gjennom en utfordrende tid, sier Nils Guttorm.

De ønsker å takke forståelsesfulle kunder for at de har vist hensyn, og ønsker både eksisterende og potensielt nye kunder og forretningsforbindelser en riktig god høst og et forhåpentligvis etter hvert normalisert 2021. Det er bare å stikke innom for en prat hvis det er ting vi kan bistå med.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK