Gå tilbake til nettstedet

TRÅKKET FRISØR HAR FOKUS PÅ TRYGG SALONG

Tekst: Marit B. Skoglund Foto: Forograf BT Stokke

Tråkket frisør er klassifisert som «Trygg salong» Det betyr at de følger alle anbefalinger og regler fra FHI og Frisørforbundet til punkt og prikke. Så hit kan du komme å føle deg helt trygg, sier eierne Linda Laursen og Aina Nysveen.

broken image

Kundegruppe i alle aldre

-Hos Tråkket frisør har de kunder i alle aldre. Det gjelder faktisk også de ansatte. -Vi har et aldersspenn fra 18 til 72 år på ansattlista vår. Det gjør at de fleste finner sin favoritt å få god hårpleie av, sier Linda. -Dessuten er vår målsetting at vi gjennom høy faglig kompetanse og kvalitet, skal ha fornøyde kunder i alle aldre, sier Aina.

Oppdaterer seg digitalt

Vanligvis er frisørene hos Tråkket Frisør på flere kurs i løpet av året. Nå er det ingen fysiske kurs de kan delta på, grunnet Koronapandemien. Løsningen er imidlertid kurs og oppdatering på fag gjennom digitale løsninger. -Så vi holder oss fortsatt oppdatert alle sammen, forteller damene.

Kur og hodebunnsmassasje

Damene brenner også for å reklamere for at folk kan bestille seg litt velvære i hverdagen utover bare den vanlige hårklippen. -Vi tar også gjerne imot bestillinger på en avslappende kur og hodebunnsmassasje. Dette er noe de fleste synes er veldig behagelig, og som kan være en fin gave å gi noen som har alt fra før, sier damene. Hos Tråkket Frisør kan du nemlig også få kjøpt gavekort.

Hår og skjegg.

-Alle er opptatt av å se bra ut på håret, jentene vil kanskje ha en knæsj hårfarge, mens gutta er opptatt av å ha en velpleiet frisyre og mange et flott skjegg, sier Linda og Aina. Og hos Tråkket Frisør kan du få hjelp til alt dette. -Vi har også gode produkter til både hår og skjeggpleie. Det er bare å stikke innom så hjelper vi gjerne til med både behandling og rådgivning, sier Linda og Aina.