Gå tilbake til nettstedet

KONFIRMASJONSHØST ISTEDENFOR VÅR

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Match på Gran har hatt en økning av omsetning i juli måned kontra samme måned i fjor. Det er de veldig fornøyd med. Innehaver av butikken Mikal Linstad ønsker å takke lojale kunder som handler lokalt og er bevisst på å gjøre akkurat dette. Han har inntrykk av at mange velger å støtte de lokale butikkene nå. Samtidig som det også er mange kunder innom som er utenbygds fra, det er jo også flott sier han. Det merkes at mange ferierer i Norge i år.

broken image

Hanne Aaslund til venstre og Tanja Halle ønsker kundene velkommen innom Match.

Gleder seg til høsten                                                                                                                 

Mikal og de andre ansatte i butikken gleder seg til høsten. De nye varene har begynt å komme inn, og mer fylles på utover i august. Det man vil se fremover i høst hos Match er klær med klassisk og tidløs voksen stil og snitt, mye går i blått, grått, brunt og grønt, for både damer og herrer. Det vil også være plagg med innslag av sterkere høstfarger forteller Linstad. Og skulle kunden ha behov for litt hjelp til å sette sammen et fint antrekk med avstemte farger er vi selvfølgelig behjelpelige med det sier han. Det er noe vi er gode på.

 

En høst med mange konfirmasjoner                                                        

Vårens konfirmasjoner ble som kjent utsatt til høsten. Så Linstad venter innrykk av konfirmanter som skal kles opp til den store dagen. De har antrekk både for gutter og jenter. Ja, her kan man faktisk kle opp både konfirmanten, mor og far om det skulle behøves. Det vil bli stor etterspørsel etter dresser og kjoler utover høsten, så han ber kundene om å være ute i god tid, slik at de kan få bestilt opp igjen størrelser dersom noe skulle gå tomt.

 

Nyansatt i butikken                                                                                                  

Hos Match har de også et nytt ansikt bak kassen. Det er Hanne Aaslund som begynte som selger her i Mai. Hun har flere års erfaring med salg fra før og trives veldig godt hos Match. Hanne har også nylig flyttet til Gran fra Toten, så hun er fersk Granasokning. Tanja Halle sier også at de hos Match er veldig glade over å ha fått akkurat Hanne med på laget i butikken. Kundegruppa vår er mest voksne folk på over 35 år sier hun, og da er det flott med en voksen selger som kjenner behovet til akkurat vår kundegruppe. Velkommen innom til en hyggelig kvalitetshandel ønsker Linstad og de andre hos Match