Gå tilbake til nettstedet

KVALITET I ALLE LEDD HOS NORDBOHUS

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Nordbohus Gjøvik AS

Går du med husbyggingsplaner og velger et hus fra Nordbohus, kan du være sikker på at du velger kvalitet. De er nemlig den eneste husleverandøren med et byggesystem som er godkjent av SINTEF Byggforsk. Det betyr at de lover og regler som Plan- og bygningsloven i Norge har laget, blir fulgt både under prosjektering og når boligene skal bygges. Dette gir trygghet for kunden, som kanskje gjennomfører en slik prosess kun èn gang i livet.

broken image

Det er daglig leder for Nordbohus’ avdeling på Gjøvik, Tor-Atle Fuglerud, som sier dette. Det kommer også godt med at firmaet har over 30 års erfaring i markedet, og dermed har fått være med og oppfylle manges boligdrømmer! Fuglerud forteller at de oppfører ca. 70 boenheter i året i gjennomsnitt, og de har mange fornøyde kunder!

Selskapet reetablerte seg på Hadeland i 2015, og det bygges både eneboliger, tomannsboliger, firemannsboliger og rekkehus.

-Vi har flere spennende prosjekter på gang, bl.a. i Lynnebakka på Gran og på Hagen i Moen. Vi legger stor vekt på å bruke «kortreist» arbeidskraft og benytter oss derfor kun av egne ansatte som er utdannet tømrere, sier Tor-Atle Fuglerud i Nordbohus Gjøvik AS.