Gå tilbake til nettstedet

Operafest i julegave

Tekst: Gry Haugsbakken/Pressesjef Operafest Røykenvik
Foto Morten Wien: Fotograf BT Stokke (Mortern Wien)
Foto Kork: Anna-Julia Granberg/Blunderbuss/NRK

Nå håper primus motor og kunstnerisk leder Eli Kristin Hanssveen og daglig leder Morten Wien at det er billetter til Operafest Røykenvik som vil være årets julegavehit.

broken image

Med scenen bokstavelig talt ute i Randsfjorden, omkranset av Røykenvika sin skjønne natur var det en unik opplevelse for alle som opplevde Eli Kristin i solnedgang ankomme i baugen på et vikingskip. Wien kan fortelle oss at planleggingen for neste års Operafest er godt i gang. Men når vi spør han hvordan i alle dager skal man klare å overgå årets suksess? Kommer svaret kontant: « Null problem. Kunstnerisk leder Eli Kristin Hanssveen har sans for høy kvalitet og store nettverk, og vi har brukt mye tid på å evaluere for å finne forbedringspunkter».

I 2018 hadde Operafest Røykenvik utsolgt både på Opera Gourmet torsdag og Røykenvik Spesial fredagen og lørdagens hoved forestilling solgte også veldig godt.

broken image

- Nå øker vi ambisjonsnivået og de store opplevelsene kommer som perler på en snor. Opera Gourmet utvider til to dager på Næsgarda. Fredagen blir en musikalsk Broadway Night med Eli Kristin og ingen mindre en Atle Pettersen, fra blant annet Beat for Beat, Stjernekamp og Skal vi danse. Og også i år er det lørdagen som blir den store opera gallafesten, sier Wien.

Lørdagens operagalla vil bli spekket full av kjente arier, som du garantert har hørt mange ganger før. Disse blir fremført av Hadelands egen operastjerne Eli Kristin Hanssveen og hun har med seg mange fantastiske stjernevenner. - Og alt dette med selveste kringkastingsorkesteret KORK på laget, sier Wien entusiastisk.

Vi aner en stor grad av stolthet når Wien snakker om årets store nyhet: KORK spiller både fredag og lørdag.

broken image

- At KORK er med tar vi som et tydelig bevis på at vi lever opp til målsettingen vår om høy kvalitet i alle deler av programmet», sier Wien.

Billettene ble lagt ut for salg 3 desember, og de rives unna i rekordfart, så hvis det ikke er for sent allerede, er vår anbefaling at du er rask hvis du vil gi operafest i julegave. De finner du på opera.ticketco.events eller operafest.no.