Return to site

LITEN & UNIK STARTER NETTBUTIKK

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Liten og Unik

I løpet av april 2018 starter Liten & Unik nettbutikk og «klikk og hent.» - I en hektisk hverdag ønsker vi å gjøre det enkelt og raskt for våre kunder! Slipp bomturer og spar tid ved å benytte nettbutikk og «klikk og hent» hos oss! sier Mona R. Myhre og Åse Randi Olerud.

Det er ikke alltid det passer for kundene å handle i åpningstiden, så formålet med nettbutikken er å nå flere og å gjøre det lettere for kundene å handle når det måtte passe. Ønsker du å handle i ro og fred og slippe å vente flere dager før varen ankommer?

Handle varer via “klikk og hent”, og produktet er klart for henting i valgt butikk etter bare to timer.

- Du reserverer varen på nett, butikken pakker og gjør det klart, hentemelding mottas etter kort tid, og deretter henter man varen og betaler i butikken, forteller damene.

- I oppstarten er det varer fra merker som Kivat, Reima, Gullkorn Design, Hust & Claire du vil finne i nettbutikken. På sikt kommer du til å finne varer fra Garcia og Den lille prikken over i-en også. Under moteuka i februar 2018 ble vi forhandlere av nye merker som Lillelam og Wheat. Disse vil bli å finne på nett og i butikken på sensommeren, sier de to.

 

- Målet på sikt er å starte en blogg, hvor kundene oppdateres på nyheter, produkter og produkterfaringer, sier Anne Marthe Myhre Erlandsen og Andrea Lyngen Fossum, de to andre medeierne av butikken.

 

I forbindelse med lanseringen av nettbutikken vil det bli en markering hos Liten & Unik på Granstunet med gode tilbud og enkel servering. Følg gjerne butikken på Instagram og Facebook.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK