Gå tilbake til nettstedet

Nå blir det Opera på Hadeland

7. - 10.juni 2018

Foto: Fotograf B.T.Stokke AS

Det har vært kjent en liten stund at det kommer et nytt og friskt tilskudd på kulturfronten i bygda, og Operafest Røykenvik er godt i rute til sommeren store satsning. Med en stor scene på vann, tribuneplass, kortreise mat og drikke og det aller beste vokalkunsten har å by på er det duket for en fantastisk helg på Ulsnestangen. Eller, det blir ikke bare i Vika det blir fantastisk, hele Røykenvik, Tingelstad, Granavollen, ja hele Hadeland skal være med.

broken image

Det hele starter torsdag med OperaGourmet, en spa-opplevelse for ører og gane i Næsgarda, hvorpå det fortsetter på fredag med konsert på Granavollen med koret Caldera og kvelden fortsetter med et fantastisk samspill mellom Eli Kristin Hanssveen og Knut Anders Sørum med bla tolkninger av Pink Floyd og Queen. Kvelden avsluttes med Opera-Afterparty for de som ikke vil hjem med en gang.

Lørdagen starter i Glasslåven med utstillingsåpning, konsert i Søsterkirkene med Isa Katharina Gericke (sopran) og Christian Ihle Hadland (piano) og stykket Til Eva før turen går til Hadeland Folkemuseum og konsert med Ruth Wilhelmine Meyer og Espen Leite.

Lørdagen avsluttes med OperaGalla på scenen Halvdan Svarte ute på Randsfjorden, hvor Eli Kristin har med seg noen av de beste innen vokalkunst fra inn og utland til å fremføre det beste av hva opera har å by på.

Søndagen er de unges dag, med spennende barneopera i Nes Kirke og «Stjernedryss» - Avslutningskonsert med et knippe av de beste unge sangerne i Norge i dag, akkompagnert av Bjarne Sakshaug. Scene: Halvdan Svarte.

Søndagen er det gratis inngang og en stor familiedag. 

I tillegg vil det komme operarelaterte aktiviteter i hele regionen denne helgen. Billettene slippes 12.04 kl 12:04 på www.operafest.no