Terug naar site

NORGESHUS HADELAND SATSER I DISTRIKTET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

På den tidligere Ensrud-kafèen midt i Storgata er det igjen blitt aktivitet. At kaffen fortsatt er varm, er kanskje det eneste likhetspunktet med tidligere tiders

kafèdrift. For daglig leder Martin Tallerud serverer kaffe, men det er stort sett til kunder som ønsker seg nytt og solid hus til seg selv og familien!

broken image

Martin Tallerud har hatt forskjellige roller innen byggebransjen siden 1990, og kan dermed skilte med bred erfaring. For ca. ett år siden dannet han sitt eget firma, Norgeshus Hadeland, og ble forhandler av Norgeshus sine boliger, med hjemmekontor på Grua. Firmaet jobber tett sammen med Norgeshus Raufoss, som har et velfungerende driftsapparat med driftssjef, egne byggeledere og tømrere til disposisjon for forhandlerne. Det satses i første omgang på området Jevnaker, Lunner og Gran, derav navnet Norgeshus Hadeland.

broken image

Nå er det engang slik at mange er innom Gran Handelssenter i løpet av året, derfor har det forholdsvis nystartede firmaet fra i vår leid lokaler midt i sentrum, og håper at potensielle husbyggere finner veien til gården med mye historie i veggene. Lokalene er på ca. 100 kvm og har god plass til eventuelle nye medarbeidere.

- Norgeshus har mange forhandlere rundt om i landet og kan i år feire 30-årsjubileum i boligbransjen, kan Martin fortelle. - I disse årene har de bygd mer enn 18.500 boliger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. De er en komplett leverandør av hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. Firmaet er også nylig kåret til Norges 4. beste arbeidsplass, noe det er grunn til å være stolt av.

broken image

I løpet av året vil mellom fem og ti byggeprosjekter være i gang, og Martin Tallerud ønsker å formidle at alle som har tomter til disposisjon for nye bygg, gjerne må ta kontakt med ham på kontoret i Gran eller pr. telefon.

- Vi tilbyr et profesjonelt og gjennomarbeidet konsept og en sterk merkevare, noe som vi forhandlere er en garantist for. Her på Hadeland vil jeg gjøre alt jeg kan for at du skal få eksperthjelp og gode råd gjennom hele byggeprosessen om du velger å satse på oss! avslutter daglig leder og eier Martin Tallerud i Norgeshus Hadeland.

Bildetekst: Daglig leder Martin Tallerud ønsker velkommen til Norgeshus Hadeland i den tidligere Ensrud-kafèen, beliggende midt i Storgata i Gran.