サイトへ戻る

Sommershow, konserter, salgsboder og mat på Gla’dager i Gran i juni

Tekst: Kari Framstad Lokrheim

Torsdag 14. - lørdag 16. juni 2018 blir det Gla'dager i Gran med matmarked, utescene på torget og sommershow på kvelden på den nye «kulturterrassen» utenfor Hadeland kultursal.

Gla'dagene byr som vanlig på stands i gata, mye underholdning og ikke minst gode tilbud i butikkene gjennom alle dager. Internasjonalt matmarked vil besøke oss med spennende utvalg fra hele Europa. De lokale bakerne fra "Jøtt Godt" er tilbake og vil sammen med andre stands fylle hele storgata. Våre ordinære butikker er med på festdagene og har gode priser alle dager. På utescena på torget blir det variert program både fredag og lørdag med blant annet auksjon, dans og konserter.

broken image

Vi feirer Musikkkorpsenes år lørdag.

Lokale korps slår seg sammen i et gedigent felleskorps og defilerer i Storgata i Gran, før hvert enkelt korps spiller egne konserter på Tråkket.

Gran jente- og guttekorps er arrangører. Skolekorpset i Lunner, Vestre Lunner Musikkforening, Hadeland Janitsjar, Moen Musikkforening og Brandbu skolekorps deltar. Jaren Hornmusikkforening inviterer til Grand finale på Granvang på kvelden.

broken image

Barnas Sentrumsløp

Som vanlig arrangerer det også Barnas sentrumsløp på formiddagen lørdag 16. juni kl. 11.

Dette er et gratis løp for alle barn mellom 2 til 10 år. Løpet går i nordenden av Storgata og alle løper rundt Stasjonsparken.

Påmelding gjøres via denne linken: https://goo.gl/forms/SxxYAcOWS3VSNeG23

broken image

VårYr tar steget og blir sommershow med ny utendørs arena!

VårYr-gjengen utvider nå tilbudet sitt, og inviterer til folkefest under et nytt seil utendørs, på terrassen utenfor Hadeland kultursal både torsdag, fredag og lørdag. Kom å se hysteriske numre med blant annet The Blues Brothers, storband, James Bond og saftige norske hits servert på rekke og rad. Klikk her for mer informasjon og billetter!

Du vil finne mer informasjon om dagene i Grantoppen som utkommer onsdag 13.juni.

Avisen kan leses elektronisk på http://www.ghh.no/

Velkommen til hyggelige dager i Gran!