Gå tilbake til nettstedet

MELD DEG PÅ FAMILIEJULEBORD PÅ HOTELL HADELAND!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Vertinne og selskapsansvarlig på Hotell Hadeland, Veronica Smerud Nielsen, er en dame med mange gjøremål. Stedet er et kjent kurs- og konferansehotell, som året igjennom også har mange brylluper, konfirmasjoner og andre selskaper. Men akkurat nå vil Veronica sette fokus på de årlige familiejulebordene ved hotellet.

broken image

-I år er det søndagene 8. og 15. desember som er avsatt til dette, med bordsetting begge dager kl. 14.00. Julebordene er som regel fullbooket hvert år, og det er folk fra både Nittedal, Gjøvik, Jessheim og Oslo som kommer, i tillegg til lokale gjester, forteller Veronica.

Mange tar med seg hele familien for å ha en felles samling før jul, og det er jo veldig hyggelig. Det er et aktivitetsrom i underetasjen ved hotellet, der ansvarsfulle ungdommer sysselsetter barna med leker, tegning og andre populære aktiviteter, slik at foreldrene kan slappe av og nyte en fristund i julepyntede omgivelser.

-Ikke vent for lenge med påmeldinga hvis dette er noe for deg og din familie, vi har allerede mange påmeldte til disse søndagene, sier Veronica S. Nielsen (bildet), blid og gjestfri vertinne ved Hotell Hadeland på Granavollen.