サイトへ戻る

MN-FEST PÅ LYGNA!

Tekst: Bjørn Johnsrud Foto: NM Lygna 2019

Som kjent arrangeres NM langrenn, tidligere kalt del to, på Lygna siste helgen i Mars. Det blir et stort arrangement over fire dager med teamsprint torsdag, 5 og 10 km fredag, 30 og 50km lørdag og Equinor NorgesCup finale for juniorer på søndag. Hele Norgeseliten er ventet å komme. Dette regnes som sesongavslutning og både seniorer og juniorer er opptatt av å gjøre gode prestasjoner før sesongen er over. Det handler tross alt om å bli NorgesMester. NRK dekker selvsagt arrangementet.

broken image

Det er bare to år siden vi arrangerte NM sist. Det ble en folkefest av dimensjoner og det nyinnvidde idrettsanlegget fikk ovasjoner både fra utøvere, publikum på stadion og på TV, Skiforbundet, sponsorer og samarbeidspartnere. De kalte det verdens beste NM. En folkefest med titusener av publikum og hundrevis av frivillige. Kulturarrangementer på stadion og i bygda. Rett og slett et utstillingsvindu for verdens beste Lygna og Hadeland.

Hvordan klarte vi det?

Og hvorfor ble vi spurt igjen, så like etterpå?

broken image

Først og fremst fordi vi har Østlandets fineste og mest sentrale skiarena, men like mye fordi vi har en unik dugnadsånd og et fantastisk publikum. Takket være billettinntekter fra et voksent publikum klarte vi å lage folkefest uten å gå i minus. Hadde vi måttet slite med underskudd hadde vi heller ikke kunnet takke ja til Skiforbundets forespørsel for i år. Det utføres titusener av dugnadstimer av våre frivillige, men vi må også ta enormt store kostnader. Derfor er vi helt avhengig av å ha en inntektsside for å komme ut i balanse.

Derfor oppfordrer vi alle som er glad i langrenn, eller glad i at det skjer noe i bygda vår, å kjøpe billetter. Gjerne i god tid så vi ser at vi jobber for noe folket vil ha. Husk at en billett på NM Lygna indirekte også er et bidrag til preparerte løyper og et attraktivt utfartssted. På stadion blir det liv og røre, serveringssteder, markeds- og kulturgate og selvsagt en hel mengde verdens beste skikjendiser. Kanskje du får en autograf også.

Hjelp oss å skape verdens beste NM i mars. Kjøp billetter på vår hjemmeside lygna2019.no

Vi selger både 4dagersbilletter og dagsbilletter. Med billett har du tilgang til nær sagt hele stadion, toaletter og serveringssteder. Tettere på Norgeseliten kommer du ikke.

Velkommen til stor folkefest på Lygna Skisenter!

Kjøp NM-billetter tildine kjære eller ansatte på lygna2019.no

Instagram: NMLygna2019
Facebook: NMLygna
https://www.facebook.com/nmlygna
Hjemmeside: www.lygna2019.no

broken image