Gå tilbake til nettstedet

SPAR RYGGEN, INVESTÈR I EN SNØFRESER!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er ikke tilfeldig at det er en markant økning i ryggproblemer når snøen laver ned. Når bilen skal ut, tida er knapp, kroppen kald og snøen tung, ja, da hender det at ryggen går på en smell! Kanskje ikke så dumt å være føre vâr og investere i en solid snøfreser til å gjøre brøytejobben?

broken image

Til den nye skøytebanen i Gran sentrum har Landbruk og Verktøy levert en av Hondas toppmodeller, en HSM1380i Hybrid. Alf Gudbrand Aschim (f.v.) fra Gran kommune er meget fornøyd med den, noe Erland Langedrag (i midten) fra Landbruk og Verktøy/Gran Jern og Hage og Andrè Solgren Nilsen fra Honda er glade for å høre!

- Honda er markedsleder når det gjelder snøfresere, og vi har vært forhandler av merket siden 1985, forteller Erland Langedrag i Landbruk og Verktøy/Gran Jern og Hage. Vi fører også aggregater, vannpumper, gresstrimmere, gress-klippere og robotklippere av samme merke.

Andrè Solgren Nilsen i Honda berømmer det lokale firmaet for at de gjør en utmerket jobb, og at fagkunnskap, service og support står i høysetet.

- De har meget dyktige, lojale og skarpskodde folk i butikken, sier Honda-representanten, som forteller at butikken, som den eneste på Hadeland, er autorisert Honda-fagforhandler. Dette innebærer at de tar vare på kunden også i etterkant av kjøpet. Slitedeler skal finnes på lager, og servicen skal være rask og effektiv. De ansatte kurses og oppdateres på maskinene de forhandler, og kunden får instruksjon, enten i butikken eller hjemme hos seg selv.

broken image

I butikken Landbruk og Verktøy er det mange snøfresere å velge mellom. De ansatte i butikken vil gjerne hjelpe deg til å finne akkurat den som dekker ditt behov!

Erland Langedrag forteller at markedet først og fremst er Hadelandsregionen og områdene rundt. Når det gjelder snøfresere er det mye å velge i, hele 18 forskjellige modeller i ulike prisklasser, alle av meget god kvalitet. Noen har belter, andre har hjul, og de kan beskues i butikken.

-Vi er opptatt av at du kjøper en snøfreser som er tilpasset ditt behov, og derfor er det viktig at du definerer området du skal bruke den på, sier Erland Langedrag, som har merket stor pågang etter snøfresere fra folk som har snøvinteren i fjor i friskt minne.

-Kom innom oss og se på våre Hondamodeller! Vi har ferdig klargjorte maskiner og gir instruksjon og veiledning, slik at du kan spare ryggen for store belastninger denne vinteren, sier Langedrag, som har det travelt med å komme seg opp til Lygna skisenter for å levere en Honda-snøfreser som kan takle mang en vinterdag på Hadelandsåsen!