Gå tilbake til nettstedet

MOBILFRI HYGGE FÅR DU PÅ NOTABENE!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Wenche Hansen i Notabene på Granstunet sier at alle Jo Nesbø-tilhengere nå kan glede seg til påske. Den nye boka hans er på plass hos alle bokhandlere denne uka, og da er jo påsken reddet! Det er nemlig krimbøker de fleste spør etter på denne tida, i tillegg til quizbøker og familiespill.

broken image

Nesbø har laget en moderne krimroman over Shakespeares tragedie Macbeth, og denne gangen er ikke helten Harry Hole med i handlingen. Men det sies at boka allikevel har sekvenser som framkaller både hjertebank og “ståpels”, så det er bare å glede seg.

Ellers kan Wenche friste med flere andre krimbøker dette året, der de mest omtalte er “Krittmannen” av C.J. Tudor og “Kvinnen i vinduet” av A.J. Finn. Også Bernard Miniers “En sang for druknede sjeler” har gjort inntrykk på mange, den andre boka i en serie.

broken image

- Nest etter krimbøker er det spill som er mest populært i disse førpåske-tider, og der har vi et meget godt utvalg, sier Wenche, og nevner “Ryktet går”, “Alias”, “Politisk ukorrekt” og “Mastermind”, i tillegg til klassikere som “Ludo” og “Kinasjakk”. En nyttig bok er dessuten ”Alt står på spill”, som beskriver og gir brukertips om alle typer kort-, brett- og terningspill.

- Vi tror vi har noe for enhver smak når det gjelder påskekos, og du er velkommen innom for å sikre deg det du trenger for å oppleve mobilfri hygge i påsken, sier Wenche Hansen i Notabene på Granstunet.

¨

Bildetekst: Butikkleder Wenche Hansen i Notabene på Granstunet har både krimbøker og spill for den som ønsker mobilfri kos i påsken.

broken image