Gå tilbake til nettstedet

SPAR ORDNER PÅSKEPROVIANTEN!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Med Hadelands eneste fiskedisk samt en ferskvareavdeling som frister med både varme og kalde lekkerbiskener, har butikken på Smietorget mye å tilby kundene. Legger vil til at frukt- og grøntavdelingen bugner av vitaminrike og fargerike varer, skulle det meste være sagt om at påskeprovianten kan sikres på Spar Gran.

broken image

Butikksjef Roy Morten Lereng og ferskvaresjef Monica Rusvik Grina forteller at lam til påske ønskes av mange, men at ribbe og lutefisk også går unna, i noe mindre målestokk enn til jul. Begge presiserer at det er lurt å bestille på forhånd, så er man sikret det kvantum man ønsker. Fisk og skalldyr, samt såkalte okse- og svineruller er også populært. Det siste er ytrefilet av storfe eller svin som kjøres gjennom en mørningsmaskin og marineres. Kjempegodt! Grillspyd passer godt til utserveringa i solveggen, og disse kan kjøpes ferdig i butikken.

Sjefen for frukt- og grøntavdelingen, Ingeborg Andersen, kan rapportere at salatbaren er et populært innslag i butikken og at det kan gå over 100 kg av dette i uka!

broken image

- Vi har en stabil og dyktig “grunnstamme” av ansatte her på Spar, og alle er serviceinnstilte og hjelper gjerne kundene, roser Lereng. Han forteller at hadelendinger er glade i ferdiggrillet kylling og kyllinglår, lettvint og god feriemat. Det er også halvstekte brød, som er kjekke å ta med på hytta.

Monica nevner avslutningsvis de supergode elgkarbonadene og den populære karamellpuddingen som alle snakker om.

- Vi har oppe til kl. 16.00 på påskeaften, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til en god påskehandel, sier Roy Morten og Monica på Spar Gran.

Bildetekst 1: Roy Morten Lereng (f.v.) Monica Rusvik Grina og Joon Dyrud kan friste kundene med en velfylt og delikat ferskvaredisk når påskematen skal handles inn.

Bildetekst 2: Monica Rusvik Grina forteller at kundene setter stor pris på grillet kylling både til påske og ellers i året!