Gå tilbake til nettstedet

MØLLER BIL GRAN FEIRER 10 ÅR I MOHAGEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Møller Bil Gran kan i år feire at det er ti år siden de flyttet inn i nye lokaler i Mohagen. Etter brannen i det gamle anlegget i Gran sentrum, sto nybygget ferdig i 2008. Jubileet ble feiret med en kampanje hos bilforhandleren først i juni, og det var da gode tilbud på flere biltyper.

broken image

Daglig leder Sindre Wannebo i Møller Bil Gran viser fram den nye bilen T-roc, som ble lansert nå i 2018. Den har gått “rett hjem” hos kundene!

Møller Bil har også fått ny leder, da Sindre Wannebo tok over roret i bedriften 1. februar. Men han er langt fra ny i “faget”. Tyve år i bilbransjen, derav sju år hos Møller Bil Gran, har gitt ham mye erfaring.

- Vi er nå 16 ansatte, og jeg er så heldig å ha en stabil og meget dyktig stab, sier Wannebo, som kan glede seg over et godt miljø i bedriften, noe som gjør at han gleder seg til å gå på jobb hver dag. - Vi har også hyggelige kunder, både fra Hadeland og områdene rundt. Vi nyter godt av en offensiv markedsføring fra en innovativ og støttende kjede, og dette gjør også noe med trivselen blant de ansatte, sier Wannebo.

Han forteller at e-golfen fortsatt er ettertraktet, og nykomlingen T-roc, en splitter ny modell i VW-familien, har virkelig slått an etter lanseringen. Dette er en SUV-type, noe mindre enn Tiquan, og passer ypperlig for den godt voksne garde. Ellers vil det komme nye el-biler i 2019, og disse vil kunne klare lengre etapper uten lading enn de som finnes på markedet i dag, avslutter Sindre Wannebo i Møller Bil Gran.