Return to site

NÅ ER DET EL-SYKKEL HADELENDINGENE VIL HA!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

At Flåklypa har sin berømte sykkelreparatør, Reodor Felgen, vet alle. Intersport Gran har også sin egen sykkelspesialist, og navnet er Trond Aksel Morstad. Det han ikke vet og kan om sykler etter alle årene som sykkelreparatør, er det antakelig ikke verdt å vite. I år tror han at el-sykkelsalget vil nå nye høyder.

Trond Aksel Morstad og Bjørn Linstad tror på nye høyder for sykkelsalget denne sommeren!

Morstad forteller at den første el-sykkelen ankom butikken for seks-sju år siden. Siden den gang har kvaliteten blitt atskillig bedre, og etterspørselen har økt tilsvarende. Både Morstad og innehaver Bjørn Linstad tror at el-sykkelsalget vil slå alle tidligere rekorder denne sommeren. Allerede i slutten av mai var salgstallet for hele fjoråret passert.

Intersport Gran fører de to kjente kvalitetsmerkene Nakamura og Mérida. Butikken har en seriøs leverandør av både batterier og motorer og er sertifisert for vedlikehold og reparasjoner av disse merkene.

Morstad og Linstad er enige om at majoriteten av el-sykkelkundene befinner seg i aldersgruppen femti pluss, men det finnes unntak. Det er en klar helsegevinst i å sykle, og mange har tatt sykkelen fatt som framkomstmiddel til jobben. Dette har i tillegg en positiv miljømessig effekt.

 

Karene sier at for å få en sykkel som er egnet for hadelandske bratte bakker og til tider dårlige veger, bør du avsette minst 25.000 kroner til el-sykkelkjøp. Da får du en solid tohjuling som passer til forholdene. At du velger riktig sykkel er avgjørende, og like viktig er det for kunden at det finnes en dyktig sykkelreparatør i butikken hvor du foretok kjøpet. Trond Aksel Morstad gir deg gode råd når du skal kjøpe sykkel og foretar vanlig vedlikehold og reparasjoner av alle sykler som er kjøpt hos Intersport Gran. Både han og Bjørn Linstad ønsker alle en riktig god sykkelsommer!

Ingen ting å si på utvalget av sykler i Intersport Gran. Her er det både el-sykler og sykler av den gode, gamle typen!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK