Return to site

NÅ ER DET SNART DUARN PÅ LIDSKJALV IGJEN

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Aktivitetshuset Lidskjalv huser Gran Frivilligsentral. Her foregår det normalt mange aktiviteter hver uke, men det har nå vært stengt for det meste av aktivitet siden mars på grunn av Koronafaren. Det ser imidlertid lysere ut framover, og det planlegges åpning for aktiviteter igjen fra 1. September. Så savner du for eksempel Duarn ser det ut som at det blir muligheter igjen om ikke så lenge.

Marianne Orvang fra vestre, Synnøve Orvang og Marit Egge gleder seg til å starte opp igjen på Aktivitetshuset Lidskjalv.

Marianne Orvang er avdelingsleder ved Gran Frivilligsentral Lidskjalv og kan fortelle at de gleder seg til å kunne ta imot både de frivillige og brukerne av tilbudet igjen. Hun kan også fortelle at selv om aktivitetene har vært stengt, har huset blitt ivaretatt og det er velstelt og flott rundt husveggene takket være frivillige som har plantet, vannet og passet på huset.

To av de frivillige gjennom mange år på Lidskjalv Marit Egge og Synnøve Orvang gleder seg til å kunne komme i gang med aktiviteter igjen og venter fælt på at Duarn og andre aktiviteter skal begynne. Egge sier at det er meningsfullt og godt å kunne bidra med noe som frivillig, og at dette gir like mye til de frivillige, som til brukerne av tilbudet. Synnøve Orvang er hjertens enig og forteller at Duarn er en sosial møteplass på Lidskjalv der det serveres formiddagsmat og det blir presentert litt underholdning en gang per uke. Her er alle hjertelig velkommen uansett alder.

Begge damene har snakket med mange som savner akkurat dette tilbudet, så det skal bli fint å starte opp igjen sier de.

Avdeligsleder Marianne forteller at de har planer om å beise Lidskjalv utvendig og at de er på jakt etter penger, eller spons til dette formålet. Så om du vil gi litt er det bare å ta kontakt med Marianne på telefon 47 38 23 11. Hun forteller også gjerne mer om de ulike tilbudene du kan delta i på Lidskjalv, enten som frivillig eller som bruker av tilbudet. Her ønskes alle velkommen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK