Return to site

NY KONTORFORRETNING PÅ GRAN 

Tekst: Kari Isingrud  Foto:Zareus 

Zareus Office Gran AS ønsker velkommen til sin nyåpnede kontorforretning i Hovsgutua 4A. Her får kundene god gammeldags service, kombinert med moderne digitale løsninger – og priser som vil overraske! 

broken image

Anita Berntsen ønsker velkommen til den nye butikken i Hovsgutua 4, i de gamle lokalene til Johnet

 

- Vi er store nok til å levere det kunden vil ha, og små nok til å bry oss om hver enkelt, sier innehaver Torbjørn Bergen.

Han forteller om suksess med butikk på Jevnaker, og mener mulighetene er enda bedre på Gran. Nå oppfordrer han lokale bedrifter til å sjekke priser, vareutvalg og service. Det kan gjøres på nett eller ved å ta en tur innom butikken.

 

Tilpasser vareutvalget til kundene  

Vareutvalget består av kontorrekvisita og annet kontor- og datarelatert forbruksmateriell, og trykksaker, reklamemateriell og kopieringstjenester. Gjennom Zareus Web tilbys webdesign, grafiske tjenester og PC-support, både til private og bedrifter.

- Vi lagerfører over tusen enkeltprodukter, og våre leverandører har over hundretusen varelinjer som kan leveres raskt på bestilling, forteller avdelingsleder Anita Berntsen. Vi bestiller hvis kunden
ønsker en vare vi ikke har inne, og så sørger vi for å ha varen i hylla til neste gang, forklarer hun.

- Og jeg svinger gjerne innom kunder i Lunner på vei til jobb, sier Anita.

 

broken image

Zareus selger kontorrekvisita og datamateriell, og satser på god service og lave priser

 

Topp service og lave priser 

Torbjørn lover å matche bransjeledende Lyreco på deres veiledende priser. Men lave priser skal ikke gå utover god service. Kundene får rask og god hjelp via den kanalen de foretrekker. De som vil kan bruke digitale løsninger, og andre kan bare ringe eller stikke innom butikken. Zareus har satset på et enkelt, men strømlinjeformet system for hele prosessen fra bestilling til levering og betaling.

- Om en travel kunde plutselig går tom for papir til bankterminalen, har det hendt at vi har løpt over gata med nye ruller, ler Torbjørn.
- Vi tar gjerne tar en leveringsrunde til lokale kunder. Det er ofte det enkleste for både oss og kunden, mener han.

Hos Zareus kan kunden handle «på bok» og det er bare å opprette en kundekonto.

- Vi har droppet både kundekort, passord og ditt og datt. Kunden sier «sett det på meg» og vi sender samlefaktura, sier Torbjørn. Det er enkelt og effektivt for begge parter, mener han.

- Og jeg garanterer at det er hyggelig å handle her, sier han til slutt