Gå tilbake til nettstedet

NYTILSATT IT-RÅDGIVER HOS JOHNET AS

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

4. januar i år begynte Christina R. Ødegård som IT-rådgiver hos Johnet på Gran. Med dette er firmaet et skritt videre i prosessen med å dreie sin kompetanse mot såkalt funksjonell IT. – Vi har i 30 år lagt vekt på teknisk IT og dermed kompetanse innen oppsett og funksjoner som nettverk, serverteknologi og annen maskinvare og gi riktig verktøy til kundene. Dagens samfunn krever at brukerne av systemene bør ha full effekt av, og forståelse for, verktøyet de har, sier daglig leder Oscar Engeli, som er meget fornøyd med nyansettelsen.

broken image

Daglig leder på Johnet AS, Oscar Engeli, er fornøyd med at firmaet har fått en ny og dyktig IT-rådgiver, Christina R. Ødegård fra Brandbu.

-Jeg har bakgrunn i regnskap og salg og har tatt fagbrev innen kontorfaget. Da denne jobben ble utlyst, følte jeg at den var som skreddersydd for meg, forteller tobarnsmoren fra Brandbu, som allerede har funnet seg godt til rette på sin nye arbeidsplass. Hun er glad for å slippe pendlingen til Oslo, særlig nå under epidemien, og hun gleder seg til å serve kunder fra hele Østlandet. 

 

Til tross for koronarestriksjoner har hun vært med på flere kundemøter allerede.

 

Det viser seg at selv om vi som privatpersoner er langt framme i bruken av datateknologi sammenlignet med mange vestlige land, henger mange bedrifter langt etter i digitaliseringa.

-Jeg skal jobbe med Teams, som er mye mer enn møter via PC-skjermen. Vi er opptatt av at våre kunder skal jobbe smart, og vi tilbyr opplæring og kurs for at alle skal være oppdatert på hvilke nyttige funksjoner de har tilgjengelig og dermed være bedre rustet for fremtiden, sier Christina R. Ødegård.