Return to site

Operafest Røykenvik 2021

Foto: Fotograf B.T.Stokke

Pandemien som har påvirket oss alle siste året har gått ekstra hardt utover de som lever av å samle folk. Operafest Røykenvik er en av disse aktørene og har brukt det siste året på å lage mange planer.

Daglig leder, Morten Wien, kan fortelle at selv om det er vært helt nedstengt samfunn de siste ukene, så har han og de andre i Operafest Røykenvik stor tro på at de skal gjennomføre årets festival første helgen i juni.

Vi har laget en plan hvor vi har delt festivalplassen i 3 deler, hvor hver del har en tribune, toaletter, servering osv. Dette for å holde de 3 gruppene adskilt. Dette var gjeldene regler fra juni 2020 til rett før påske i år, og vi håper og tror at det åpnes opp for disse reglene i mai.

Programmessig er det et veldig spennende program som blir satt opp, og det blir hvis plan A kan gjennomføres 2 forestillinger på fredag og lørdag, samt 1 forestilling på torsdag og noe veldig spennende på søndag. Det planlegges også for en liten gratiskonsert på torget utenfor Smietorget lørdag formiddag.


Kunstnerisk leder Eli Kristin Hanssveen kan fortelle at det å lage et program i år er svært krevende med konstant skiftende forutsetninger, men at de nå er i mål med det meste, og lover spektakulære show i Røykenvik.

Billetter blir lagt ut tidlig i mai, når de vet med større sikkerhet hva som blir gjeldende regler for arrangement av denne størrelse og type.


Eli Kristin og Morten gleder seg sammen med resten av Operafest Røykenvik til å ta imot publikum i vakre Røykenvik tidlig juni.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK