Return to site

PRAKTISKE BOENHETER I GRANUMSVEGEN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: BoligPartner

Prosjektselger i BoligPartner på Gjøvik, Martin Szabo Evensen, forteller til vår avis at de nå er godt i gang med byggingen av byggetrinn 2 i Granumsvegen. Byggetrinn 2 er delt inn i flere delfelt, og nå mangler kun ett av delfeltene før hele byggetrinnet er igangsatt.

broken image

Granumsfeltet ligger fint til i hellinga ned til Jarenvatnet. Byggetrinn 2 på feltet er nå igangsatt, og noen er allerede solgt.

-Det som nå er igangsatt er to rekkehus over to plan lengst sør på feltet. Her er to av fire boliger solgt. To firemannsboliger er også påbegynt, og her er totalt fem av åtte boliger solgt, forteller Evensen, som sier at dette er praktiske leiligheter på ett plan, der man slipper trapp uansett hvilken etasje man velger å bo i.

Det blir en kombinasjon av leiligheter med to og tre soverom og rekkehus med tre og fire soverom på hele dette feltet. Arealet på boenhetene er fra 75 – 115 m2. -Nå som spaden er satt i jorda også på dette feltet, merker vi i BoligPartner at interessen for boligene tar seg opp, forteller Martin S. Evensen.

Boligene blir moderne og lettstelte og har en god planløsning. Kjøkken/stueløsningen er romslig, og både carport og utvendig sportsbod hører med til rekkehusene. Selv om byggefeltet har kort vei til Gran sentrum, er området landlig med grønne omgivelser og utsikt til Jarenvatnet.

broken image

Prosjektselger i BoligPartner, Martin Szabo Evensen.

-All erfaring tilsier at etter hvert som gravinga og byggeaktiviteten på feltet øker, vil også salget skyte fart. Samtidig blir muligheten til å gjøre endringer og sette sitt eget preg på boligen mindre. Selvsagt blir det kortere ventetid fra kjøp til innflytting etter hvert som byggingen går sin gang, noe som kjøperne vil sette pris på, sier prosjektselger Evensen.

Martin Evensen nevner avslutningsvis at det er to leiligheter som er innflyttingsklare i det første byggefeltet. Evensen har stor tro på at både disse og boenhetene på de nye feltene vil finne sine eiere i løpet av kort tid.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK