Gå tilbake til nettstedet

PRISDRYSS UNDER SMIETORGETS NYTTÅRSFEST

Smietorget hadde all grunn til å feire litt ekstra i januar. Den årlige nyttårsfesten ble slått sammen med jubileumsfesten som skulle vært under 30 års markeringen i oktober

broken image

Bakeriet, Årets «Makeover»: Bakeriet har i 2018 gjennomgått en enorm oppgradering som har skapt en god atmosfære på hele Smietorget. Resultatet er imponerende, og alle gleder seg sammen med de hyggelige ansatte og de positive kundene som ferdes der. Prisen tildeles alle ansatte i Bakeriet med Lave i spissen!

Smietorget hadde en veldig hyggelig markering på Sanner Hotell med 4 retters middag, musikk og dans. Tradisjonen tro hadde vi et kort tilbakeblikk på året som har gått og det ble delt ut priser til butikker og personer som fortjente det, sier senterleder Kari Morka.

 

Vi gratulerer alle prisvinnerne og spesielt Vita Exclusive som ble kåret til Årets butikk.

broken image

Rikke Berger, Floyd, Årets medarbeider: Rikke fikk prisen for sin positive innstilling, gode service og varme smil. Hun bidrar til den gode atmosfæren på butikken Floyd og ellers på senteret. Rikke er godt likt av kunder og kolleger.

Høsten på Smietorget var spesielt artig i 2018 med oppussing av fellesarealet, noe vi ble veldig fornøyd med. Det gjør noe med oss og miljøet på senteret å få nye farger, nye sittegrupper og masse blomster, sier Kari

Jubileumsfeiring 3 dager til ende med markeringer, underholdning og masse tilbud gjorde at vi fikk til en skikkelig jubileumsfest for kundene , noe vi var veldig godt fornøyd med.

broken image

Ragnhild Åsheim, Traktøren/Bakeriet, Årets unge solstråle: Ragnhild gir av seg selv både til kunder og ansatte og er senterets solstråle! Hun er meget serviceinnstilt, noe som blir lagt merke til av mange. Du kan være stolt av denne utmerkelsen og ta den med deg videre i livet!

Vi er heldige som har et så godt samhold på Smietorget hvor vi kan kose oss sammen både inne på senteret og utenfor, sier Kari

broken image

Roy Morten Lereng, Spar, Årets moroklump: Roy Morten er Smietorgets moromann og bråkebøtte. Han har evnen til å lage støy, gi kundene oppmerksomhet og har stort sett et tilsvar til sine kolleger på Spar og Smietorget for øvrig. Vi er glad for at du jobber på Smietorget og gir oss energi i hverdagen!