Return to site

VITA EXCLUSIVE

– ÅRETS BUTIKK PÅ SMIETORGET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Med utmerkelsen «Årets nykommer» i 2017 og «Årets butikk» i 2018 er Malin Granås i parfymeriet på Smietorget både overrasket og glad over responsen butikken har fått i Gran. Nå henger to innrammede troféer på veggen som synlige bevis på engasjement og målrettet arbeid fra både kjeden og de ansatte.

Vita Exclusive ble kåret til «Årets butikk» under Smietorgets jubileums- og nyttårsfest i januar. Det var Hanne Skjerverud som tok i mot prisen.

-Vi har satt oss nye mål og har mange planer for året vi har gått inn i, sier daglig leder Granås, og nevner kundekvelder og andre aktiviteter i tillegg til mange nye produktnyheter i butikken.

I februar/mars kommer hudpleie- og makeup-serien By TERRY, og Vita Exclusive er det første parfymeriet som vil ha denne i butikk. – Serien er kjent for god kvalitet, der alle kan oppnå proffe resultater ved å bruke produktene, lover Granås.

Daglig leder i Vita Exclusive Gran, Malin Granås, kan glede seg over to utmerkelser i løpet av to år!

Et annet kjent merke er TonyMoly, en koreansk produktserie som har ansiktsmasker og andre hudpleiemidler med iøynefallende og morsom innpakning. Prisen er også overkommelig.

Det kjente merket Clarins lanserer en ny hudpleieserie i år, og det er særlig den yngre generasjon som er målgruppen. Andre merker som er verdt å nevne er Filorga og ikke minst den brasilianske Sol de Janeiro. Lancôme relanserer dessuten sin kjente gullserie innen hud, makeup og duft dette året.

-Butikken vil bli proppfull av gode velværeprodukter, og for ytterligere nyheter og ikke minst inspirasjon, anbefaler vi å følge oss på Instagram via @vitaexclusivegran og på Smietorgets facebooksider, oppfordrer Malin Granås.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK