Gå tilbake til nettstedet

PROGRAM FREDAG 14. SEPTEMBER

Tekst: Anne Lise Skjaker

Festivalfredagen er spekket med varierende tilbud på aktivitets- og underholdningsfronten. Storgata er fylt med stands, og en nykomling i gatebildet er Bondens Marked (se egen omtale). Utstillingen av gamle traktorer og landbruksutstyr fortsetter, likedan kafètilbudet på Meieritråkket.

broken image

Kl. 12 inviteres til underholdning i Festivalteltet, og det vil også bli servering av kaffe og potetkake. Først ut av underholdningskreftene er komikeren Pål Espen Kilstad, som også er en kjent imitator. De fleste har sikkert stiftet bekjentskap med en av hans figurer, Bjarne Rimi, men han har også mange andre.

Geir Jørgen Hermansen Stavheim, eller Bare1, som han kaller seg, vil synge og spille i festivalteltet ca. 12.15. Deretter kommer det elever fra Hadeland Videregående skole med et underholdningsinnslag ca. kl. 13.00.

broken image

Kveldsprogrammet innledes kl. 19.00 i Festivalteltet, og de viktigste postene er kåringen av Årets Potet og Det trivelige Korslaget. De tre deltakende kor er fra Jaren Barneskole, Nos Alter og Hadelandskirkene. De som gikk av med seieren i fjor, Team Otrera, vil også bidra med underholdning. Hele kveldsprogrammet bindes sammen av årets husband med Kine Vik-Erstad i front. Du bør sikre deg billetter til denne hyggelige kvelden!