I høst ble det klart at Gran Regnskapskontor ønsket å avvikle sin virksomhet etter mange år på Meieritråkket. Hva var vel da mer naturlig enn å søke seg til en samarbeidspartner innenfor samme bransje? Nå er de tre gjenværende regnskapsførerne ansatt i Vekstra, og alle ser ut til å trives sammen i Coop-byggets 2. etasje. 

broken image

En livat gjeng som trives sammen! Her er 14 av de 22 ansatte samlet i Vekstras resepsjon i Coop-bygget.

 

-Vi er kjempeglade for å få i hus tre dedikerte medarbeidere som er dyktige på landbruksregnskap. Til sammen er vi blitt faglig og kollegialt mer slagkraftige, sier daglig leder Olga Ulset. En av de
nyansatte, Ole Klæstad, er helt enig:

-Den rivende utviklingen innen teknologi og digitalisering i vår bransje fortsetter, og vi er glade for å ha blitt en del av et større team med mye ekspertise, sier Klæstad. De to tallknuserne er enige om at kundene er på ulike nivåer i digitaliseringa, men alle blir møtt og tatt vare på der de befinner seg i prosessen. Noen sverger fortsatt til bilagspermer, men de fleste blir etter hverttryggere på digitale løsninger som gir større effektivitet og mindre papirhåndtering for den enkelte.

- Vi er nå 22 personer som arbeider med regnskap her, og det betyr at alle kontorplasser er besatt. Og selv om vi nylig har markert at det er ti år siden Hadeland Regnskap AS ble dannet, ser vi med optimisme fram til flere jubileer med et forsterket og skarpskodd team her hos oss i Vekstra, sier Olga Ulset.