Gå tilbake til nettstedet

SENIORNETTHADELAND HJELPER DEG MED DIGITALE VERKTØY

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Seniornett Hadeland er, som navnet røper, en forening som hjelper godt voksne medlemmer
med å bli tryggere på data. - Det viser seg at mange vil lære mer om digitale verktøy, enten det er smarttelefon, nettbrett eller PC, sier Britt Irene Blomquist i foreningen.  

broken image

Britt Irene Blomquist, med laptopen på bordet, nyter høsten på verandaen i Bråtavika.

Hvis du melder deg inn i Seniornett Hadeland, er medlemskap i Seniornett (Norge) inkludert, og du får tilgang til informasjonsmateriell og et nyttig magasin.

– Vi har møter hver 14. dag, og disse varer ca. 2 timer. Denne høsten alternerer vi mellom lokalet Lidskjalv i Gran og Trivselshuset i Brandbu. På hvert møte, som starter kl. 14.00, er det opplæring innen et tema som har kommet opp etter ønske fra medlemmer. Etter første økt er det mulighet for å kjøpe kaffe og bitet i, før møtet fortsetter med individuell hjelp evt. videre gjennomgang av
dagens tema, forteller Britt Irene. Hun nevner at foreningen har avholdt tre datakurs høsten 2021 og våren 2022, og kursene går under navnet «Datakompis». I alt 30 personer har deltatt på dette.  

Hvis du melder deg inn nå i høst, er medlemskap for 2023 inkludert. Det er også det omtalte magasinet, samt gratis telefonisk assistanse fra spesialister på hovedkontoret  

22.september er datoen for en landsomfattende digital festival, som Seniornett Hadeland vil markere som et vanlig møte, da med foto som tema.

-Vi håper å se deg i Trivselshuset i Brandbudenne dagen. Velkommen til Seniornett Hadeland og større digitale ferdigheter! ønsker Britt Irene Blomquist.