Gå tilbake til nettstedet

SIKKERHET I HØYSETET HOS VISMA SOFTWARE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Etter vel ett år i nye lokaler i Gran sentrum kan det slåes fast at nybygget har svart til forventningene. Det forteller avdelingsleder Hans Kristian Erstad i bedriften. Deler av Aditro Group ble solgt til storkonsernet Visma og innfusjonert i Visma Software i 2015. Siden konsernets policy er å være nær offentlig kommunikasjon, ble det inngått avtale med Vassenden Park om et nybygg i Gran sentrum, som sto innflyttingsklart i fjor høst.

broken image

40 medarbeidere er stasjonert i det flotte bygget på hele 1570 kvm, som er ett av fire Visma Software-kontorer i Norge med i alt 180 ansatte. Vismas programvare finner du mange steder i næringslivet, både i skoler og kommune, i alt fra kassesystem til styreromsverktøy.

-En av de viktigste oppgave her på Gran er imidlertid support for noen av Vismas systemer innen lønn og HR, så man kan si at huset her rommer et team av lønnsspesialister, sier Erstad.

- Siden det er strenge krav til sikkerhet, er lønns- og regnskapssystemene skybasert, dvs. at alle opplysninger lagres i en nettsky. Alle våre kunder skal vite at løsningene som Visma benytter i dag og alle som vil bli tatt i bruk i framtida, er både sikre og ikke minst brukervennlige, avslutter avd. leder Hans Kristian Erstad (bildet) i Visma Software på Gran.