Gå tilbake til nettstedet

TELLUS EIENDOM HAR TATT OVER GRAN HANDELSPARK

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Tellus Eiendom, et Oslobasert selskap med interesse for handelseiendommer, kjøpte i vår Gran Handelspark av Coop Norge Eiendom. De nye eierne har også fått eiendomsretten til ca. 1/3 av parkeringsplassen mellom Coop-bygget og Granstunet, forteller adm. dir. Per Øivind Dahl til vår avis.

broken image

Dahl, som er fra Gjøvik, forteller at Tellus eier ca. 250 leiligheter i Oslo-området, i tillegg til 25 handelseiendommer rundt hovedstaden. Strategien er at eiendommene skal ligge maks. 1 times biltur fra Oslogryta, og det er kjøpt eiendommer som fyller kriteriet for rundt 2 milliarder kroner de siste fire årene. Derfor var det også naturlig å kaste sine øyne på Gran, et senter de nye eierne har stor tro på vil vokse også i årene framover.

Gran Handelspark er på ca. 6500 kvm, og det såkalte Coop-bygget ble satt opp i 2012/2013. Det framstår derfor som nytt og moderne, med solide leietakere som Coop Ekstra, Jysk, Hadeland Treningssenter og spisestedet C’Imperial. Dessuten har regnskapsfirmaet Vekstra tilhold i 2. etasje.

-Vi har gått inn som en langsiktig eier og vil på sikt utvikle Gran Handelspark videre. Sammen med Coop Norge Eiendom, som fortsatt eier Granstunet Kjøpesenter, vil vi jobbe for å posisjonere Gran Handelspark mot fremtiden og utvikle handel og annen næring i Gran sentrum ytterligere, sier adm. dir. Per Øivind Dahl i Tellus Eiendom.