Gå tilbake til nettstedet

VårYr -utendørs sommershow med fest, humor og godlåter

Tekst: Gran Handel og Håndverk

Endelig har Gran fått sitt eget sommershow inspirert av det beste fra Urbane Totninger, Hønefossrevyen og Sommerslagere.

 

broken image

VårYr utvider og inviterer til folkefest under et nytt seil utendørs, på terrassen utenfor Hadeland kultursal. Kom og se hysteriske numre med blant annet The Blues Brothers, James Bond og saftige hitlåter servert på rekke og rad krydret av vårt eget husband!
 

Kritikerrost show for fjerde år på rad

Etter tre år med kritikerroste show, og stor publikumssuksess i Hadeland kultursal,

presenterer denne glade gjengen nå et splitter nytt sommershow med nye, spennende rammer og fine opplevelser. Sommershowet flyttes utendørs, og spilles under seil på «kulturterrassen» utenfor Hadeland kultursal.

Her blir det folkefest, og en fullblods helaften med høyt musikalsk nivå, urbane rammer, mulighet for å reservere langbord, og enkel tilgang til bar under hele arrangementet.

broken image

Artistene

Det blir et herlig gjensyn med artistene Kristoffer Grua Pedersen, Hege Øversveen, Eystein Hagen, Ellen Sæthereng og Pål Espen Kilstad. I ryggen har de et heftig 6-manns band med blant annet de lokale heltene Hans Kristian Erstad, Thomas Petersen, Eirik Pladsen og Øyvind Larsen. Cynthia Kai er koreograf.

VårYr serverer et tett og velregissert show med varierte innslag av humor, opplevelser og herlig musikk, presentert i en gjennomarbeidet forestilling som gir deg godlåter, humor, allsang, kunstneriske opplevelser, nostalgi, flotte kostymer, imitasjoner og god stemning.

broken image

Showtime kl. 20:00 hver kveld under Gla’dagene

VårYr har i år flyttet fra mai til juni for å sammenfalle med de årlige Gla'dagene i Gran. Da fylles sentrum med gode tilbud, god stemning, matmarked og masse aktiviteter for alle aldre!

Vi presenterer utvalgte smakebiter fra showet på torget i Gran både fredag og lørdag.

broken image