Gå tilbake til nettstedet

VEKTLEGGER KVALITET, FAGKUNNSKAP OG SERVICE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Ingen tvil om hva som er viktig for innehaver av Blomsterhandleren på Granstunet. Tina Martinsen røper at hun har ett mål for butikken: Å bli den lokale mester innen blomsterfaget på Hadeland! - Som ikke kjedestyrt butikk står vi fritt til å velge de beste leverandørene og de beste varene. Vi kan dermed tilpasse vareutvalget til distriktet vi betjener, sier hun.

broken image

Blomsterdekoratør og daglig leder Tina Martinsen (t.v.) og blomsterdekoratør Kristine Thorstensen har hendene fulle med å levere juleblomster om dagen!

Sammen med sine fagutdannede medarbeidere sørger hun for at butikken alltid har et bredt utvalg av dekorasjoner og grupper. – Vi fokuserer på det som er viktig: Blomster og tilbehør av ypperste merke. Det er kun i forkant av julehøytiden at vi tar inn andre varer, sier Martinsen.

 

De ansatte skreddersyr blomsteroppsatser til brylluper og andre arrangementer, og de samarbeider både med Sanner Hotell, Hotell Hadeland og Opsahl Begravelsesbyrå.

 

-Vi satser på en like travel førjulstid som tidligere år og har sikret oss enda bedre kapasitet på vareutkjøring. Og ikke nok med det: Som en julegave til kundene har vi redusert prisene på blomsterombringelsen!

 

-Kom innom til en blomstrende opplevelse som garantert setter deg i julestemning, sier Tina Martinsen.