Return to site

Velkommen til årets Gla’dager!

Tekst: Kari Framstad Lokrheim, Gran Handel og Håndverk

· Leder

Torsdag 14. - lørdag 16. juni 2018 blir det Gla'dager i Gran med matmarked, utescene på torget og sommershow på kvelden på den nye «kulturterrassen» utenfor Hadeland kultursal.

broken image

Gla'dagene byr som vanlig på stands i gata, mye underholdning og ikke minst gode tilbud i butikkene gjennom alle dager. Internasjonalt matmarked vil besøke oss med spennende utvalg fra hele Europa. De lokale bakerne fra "Jøtt Godt" er tilbake og vil sammen med andre stands fylle hele storgata. Våre ordinære butikker er med på festdagene og har gode priser alle dager. På utescena på torget blir det variert program både fredag og lørdag med blant annet auksjon, dans og konserter. Samarbeid med lokale aktører er viktig for vårt handelssenter. I år vises dette blant annet gjennom mange og varierte underholdningsinnslag under dagene. Årets Gla’dager har rett og slett blitt komplette med både dag- og kveldsarrangement!

Vi feirer Musikkorpsenes år lørdag.
Lokale korps slår seg sammen i et gedigent felleskorps og defilerer i Storgata i Gran, før hvert enkelt korps spiller egne konserter på Tråkket.

 

Barnas Sentrumsløp
Som vanlig arrangerer det også Barnas sentrumsløp på formiddagen lørdag 16. juni kl. 11. Dette er et gratis løp for alle barn mellom 2 til 10 år. Det er deltagerpremier til alle.

VårYr tar steget og blir sommershow med ny utendørs arena!
VårYr-gjengen utvider nå tilbudet sitt, og inviterer til folkefest under et nytt seil utendørs, på terrassen utenfor Hadeland kultursal både torsdag, fredag og lørdag kveld. Kom å se hysteriske numre med blant annet The Blues Brothers, storband, James Bond og saftige norske hits servert på rekke og rad.

Som tidligere kan avisen også leses elektronisk på vår hjemmeside www.ghh.no eller på vår facebookside fra tirsdag 12.juni. Informasjon om dagene finner du også på vår hjemmeside.

 

Velkommen til Regionsenteret på Hadeland!