Return to site

- VI HAR BODD OSS TIL OG TRIVES!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er den klare meldinga fra avdelingsleder Pål Tingelstad i Braathe AS. Etter ett år i Vassenden Park og to år etter innlemmelsen i Braathe, er det stor optimisme og følbar trivsel i firmaet på Gran. Bare etter nyttår er det ansatt tre personer i faste stillinger, slik at den lokale staben nå teller 15 hoder.

broken image

Ellers vil mange kjenne igjen flere av de ansatte fra JohNET, som navnet var før de ble kjøpt opp av Braathe.

-Det tyder på at folk trives når de har vært ansatt her siden starten i 1988, sier Pål, som selv har vært snart 30 år i firmaet. -De nye ansettelsene viser at ledelsen satser på oss og verdsetter vår kompetanse. Med 11 avdelingskontorer rundt omkring i hele Norge, har vi mange dyktige kollegaer å spille på, sier han.

Det er nettsky- og infrastrukturtjenester som tilbys bedriftsmarkedet, og firmaet kan skilte med ISO-sertifiseringer innen IT-sikkerhet, miljø, kvalitet og arbeidsmiljø.

På bildet har vi samlet trioen som utgjør nyansatte i årets tre første måneder:

Foran fra venstre: Senior systemarkitekt Andreas Søderlund og kunderådgiver Thomas Sørli Pettersen. Bak står Magnus Bjørke Marthinsen, som etter avsluttet lærlingperiode i bedriften, har fått fast ansettelse om systemkonsulent.