Gå tilbake til nettstedet

YNGRE KREFTER HAR TATT OVER KAFÈENE PÅ GRANSTUNET

Tekst: Anne Lise Skjaker

I løpet av kort tid har både Sportskafèen og Granstunet Kaffe- og Lunsjbar fått nye drivere. På begge serveringsstedene er det unge mennesker som har tatt over, begge føler at de har fått sitt livs sjanse til å oppfylle drømmene sine!

broken image

De to unge kafèdriverne på Granstunet, Maria Bech (t.v.) og Thea Højfeldt, har nå fått oppfylt sine drømmer og ser lyst på framtida!

Da Sportskafèen stengte dørene i juli, var det flere stamkunder som sørget over det. En av de ansatte, unge Thea Højfeldt, så da muligheten for å realisere en drøm hun har båret på, nemlig å drive sitt eget spisested. Hun lot det ikke bli med tanken: To uker senere kunne hun rulle opp gitteret foran inngangen til «Nye Sportskafèen» som nå heter Kaffehjørnet Granstunet, og da sto tidligere kunder og ventet foran inngangen!

Thea vil få hjelp av både mor og tante, som begge vil bidra når de kan. Hun har planer for utvikling av kafèen, men sier at det også er viktig å ta vare på det positive som tidligere eier har bygget opp.

På Granstunet Kafè og Lunsjbar har Royan Myhre vært medeier og daglig leder de senere årene, men har ønsket å trappe ned. Da sto Maria Bech, en av de unge ansatte, klar til å ta over. Også for henne hadde eget serveringssted stått på ønskelisten en tid, og nå fikk hun sjansen! Både interiør og meny vil nok endres etter hvert, sier Maria, som forteller om en travel sommer med mye uteservering.